Om oss

Reko Prylar värnar om människor, djur och natur. Vår planet är viktig och vi behöver vara rädda om den och börja konsumera mer smart. Här hos Reko Prylar försöker vi tänka smart och därför vänder vi oss till tillverkare som använder sig av ekologiska material, återbrukade material, 100% naturliga eller på något annat vis smarta . Allt  är tillverkat i Sverige och är handgjorda kvalitets produkter. Anledningen till att vi endast har svenskproducerade produkter i sortimentet är av miljöskäl, genom att minimera transporter minimerar vi även utsläppen. 


Jag som driver Reko Prylar heter Karolin Falk. Mina ambitioner är att erbjuda er kunder produkter tillverkade av kärlek. Alltid handgjort, alltid unikt, alltid något just för dig.
Tanken om denna butik föddes sommaren 2016. Efter många års mammaledighet och en del studerande var det dags att välja sig ett jobb! En ganska främmande tanke för mig som trivs hemma och ett stort intresse är självhushållning eller kanske man ska kalla det en livsstil då det inte endast handlar om vad jag gör utan det har även förändrat min syn på världen och mina tankar om livet.
Det jag visste var i alla fall att jag endast kan ägna mig åt något jag tror på, något jag kan stå för, jag vill göra något bra för andra och värna om vår viktiga planet.


Det finns så många duktiga konstnärer, hantverkare och hemslöjdare runt om i landet alla med vackra och unika produkter. Men det är så sällan man träffar på dessa underbara produkter!
Tänk dig en helt underbar julmarknad med bara handgjorda produkter. Tänk dig att dåligt väder inte finns. Tänk dig att strosa runt och titta på alla fina kreationer.
Just det vill jag ge er, året om, överallt och dygnet runt!
Så när regnet smattrar mot fönstret kan du i lugn och ro sätta dig under en filt. Koppla av och handla unika, handgjorda produkter från flera tillverkare på ett och samma ställe. Super enkelt och helt utan stress.