Hårdetox, Rasul

59 SEK

En inpackning av rasul är en bra start innan man börjar använda no-poo* tvålar då den tvättar bort gamla hårvårdsprodukter och  förbereder håret för naturliga tvätt metoder. Men en inpackning med rasul passar även de som använd sig av no-poo* innan eller aldrig tänker börja. Leran gör håret rent, mjukt, glansigt och ger volym till håret.
Rasul kan även användas till ansiktsmasker och kroppsrengöring.

Blanda 1-2msk rasul med 2-4msk vatten, lite beroende på vilken konsistens du vill ha. En del föredrar en lösare lera och en del vill ha sin lera kompakt. 

Rasullera har använts inom skönhetsvård i över 1400 år och än i dag är det en populär ingrediens att använda sig av inom skönhetsvård. Det är inte konstigt med sin fantastiska egenskap att rengöra på djupet, minska torrhet, förbättrar hudens struktur och elasticitet. 

Vikt: 110g (räcker till ca 3-6 lertvättar)

*No-poo är en förkortning av "no schampoo" men det syftar även på produkter utan "skit" alltså produkter utan kemikalier och konstiga tillsatser.

Tillverkare: Malin i Ratan

Alla produkter som säljs här hos Reko Prylar är handtillverkade så ingen produkt är identisk med en annan, så räkna med mindre avvikelser i storlek och färg. Det är charmen med handgjort att ingen är den andra lik och alla produkter är unika.