Tvål, rasul och ringblomma69 SEK

Denna tvål är den perfekta tvålen att börja med när man är ny på no-poo*. Den passar bra till både kropp och hår men är extra bra till håret. Tvålen doftar milt av citrus och lavendel.

Rasullera har använts inom skönhetsvård i över 1400 år och än i dag är det en populär ingrediens att använda sig av inom skönhetsvård. Det är inte konstigt med sin fantastiska egenskap att rengöra på djupet, minska torrhet, förbättrar hudens struktur och elasticitet. 

Hudtyp: Fet eller blandhy

Hårtyp: Fett hår, mild för hårbotten.

Ingredienser: Sodium Canolat Sodium cocate Glycerin Aqua Sodium olevate Sodium castorate Sodium cocoa butterate. Calendula officinalis flower & oil, 
Maroccan lava clay. Cymbopogon winterianus oil, Lavandula agustifolia oil.

Tvålen mår bäst om den får torka upp ordentligt mellan användningarna för att bakterier inte ska kunna börja växa på tvålen och så räcker den mycket längre.

Tvålen finns i två storlekar, Stor 160g (med hamparep) och liten 40g.

*No-poo är en förkortning av "no schampoo" men det syftar även på produkter utan "skit" alltså produkter utan kemikalier och konstiga tillsatser.

Tillverkare: Malin i Ratan

Alla produkter som säljs här hos Reko Prylar är handtillverkade så ingen produkt är identisk med en annan, så räkna med mindre avvikelser i storlek och färg. Det är charmen med handgjort att ingen är den andra lik och alla produkter är unika.